allergische huid Misty Q

Liefdevolle verzorging voor de
allergische huid

We begrijpen dat een allergische huid gevoelig en veeleisend kan zijn. Het Rebuilding System van Misty Q biedt een verlichtende ervaring door het zorgvuldig gebruik van natuurlijke oliën die bekend staan om hun heilzame eigenschappen en helpen bij het kalmeren van jeuk, irritatie en huiduitslag.

Baobab olie is rijk aan essentiële vetzuren, hydrateert diep en bevordert de elasticiteit van de huid. Het verzacht en herstelt de jeukende huid.

Cacay olie is een krachtige olie, boordevol vitamines en antioxidanten die de huid voeden en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het helpt ook bij het verminderen van jeuk en irritatie, zodat jij weer kunt genieten van een comfortabele huid.

Cactusvijg olie staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen, vermindert roodheid en helpt de gevoelige huid in balans te brengen. 

Deze kostbare olie helpt het natuurlijke genezingsproces van de huid te versnellen en ondersteunt het behoud van een gezonde huidbarrière.

In tegenstelling tot synthetisch parfum, maken wij gebruik van natuurlijk parfum dat zacht is voor de allergische huid. Dit minimaliseert het risico op irritatie en biedt een heerlijke, subtiele geurervaring. Kortom, onze producten combineren natuurlijke ingrediënten om een doeltreffende en verzachtende oplossing te bieden voor de allergische huid.

Geef je allergische huid de liefdevolle verzorging die het verdient met onze 100% natuurlijke huidverzorging. Ontdek de kracht van de natuur en laat je huid stralen van gezondheid en schoonheid!

Bekijk onze producten in de shop

pagina allergische huid Misty Q