Rebuilding System Misty Q

Ontdek de helende krachten van
Moeder Natuur

Huidproblemen kunnen ons allemaal treffen, ongeacht onze leeftijd of huidtype. Gelukkig zijn er natuurlijke oliën die kunnen helpen om bepaalde huidproblemen te behandelen en de algehele gezondheid van onze huid te verbeteren. Drie van deze bijzondere oliën zijn Afrikaanse Baobab olie, Cacay olie en Cactusvijg olie (ook wel Prickly Pear genoemd).

Afrikaanse Baobab olie staat bekend om zijn hoge gehalte aan vitamine A, D en E, essentiële vetzuren en antioxidanten. Deze combinatie maakt het een uitstekende keuze voor mensen met een droge huid of huidproblemen zoals eczeem, psoriasis, acne en een allergische huid. Baobab olie heeft een diep hydraterende, verzachtende en rustgevende werking en kan helpen bij het herstellen van de natuurlijke balans van de huid.

Cacay olie wordt vaak geprezen vanwege zijn anti-aging eigenschappen. Deze olie zit boordevol vitamine A en E, die helpen de huid te verstevigen, hydrateren en beschermen tegen vroegtijdige veroudering. 

Cacay olie kan ook helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid er jeugdiger en stralender uitziet.

Cacay olie wordt vaak geprezen vanwege zijn anti-aging eigenschappen. Deze olie zit boordevol vitamine A en E, die helpen de huid te verstevigen, hydrateren en beschermen tegen vroegtijdige veroudering. Cacay olie kan ook helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid er jeugdiger en stralender uitziet.

Cactusvijg olie is een andere krachtige olie voor de huid. Het bevat meer vitamine E dan welke olie dan ook! Vitamine E, essentiële vetzuren en antioxidanten helpen bij het verbeteren van de elasticiteit van de huid, het verminderen van hyperpigmentatie en het verzachten van littekens.

Door het regelmatig gebruiken van deze natuurlijke oliën als onderdeel van je huidverzorgingsroutine, kun je helpen bij het behandelen van verschillende huidproblemen en het behouden van een gezonde en stralende huid.

Lees meer over ons Rebuilding System, onze heilzame gezichtsverzorgingslijn.

pagina huidproblemen Misty Q