psoriasis Misty Q

Natuurlijke verzachting en verlichting
bij psoriasis

Psoriasis is een veelvoorkomende huidaandoening die ontsteking en schilfering van de huid veroorzaakt. Gelukkig bieden de helende eigenschappen van Baobab Olie, Cacay Olie en Cactusvijg olie de perfecte oplossing voor het verzachten en kalmeren van de psoriasis-gevoelige huid.

Baobab Olie staat bekend om zijn voedende en hydraterende eigenschappen. Deze kostbare olie bevat een overvloed aan vitamines en essentiële vetzuren die helpen bij het herstellen van de huidbarrière en het verminderen van ontstekingen die gepaard gaan met psoriasis. Baobab Olie zorgt voor diepe hydratatie en verbetert de elasticiteit van de huid, waardoor de jeuk en schilfering die vaak met psoriasis gepaard gaan, worden verminderd.

Cacay Olie staat bekend om zijn antioxiderende eigenschappen die helpen bij het bestrijden van vrije radicalen en ontstekingen in de huid.

Deze lichte en snel absorberende olie is rijk aan vitamine A (natuurlijke retinol), vitamine E en essentiële vetzuren die de huid herstellen en vernieuwen. Het gebruik van Cacay Olie helpt bij het verminderen van roodheid en irritatie geassocieerd met psoriasis, terwijl het de huid zacht en soepel maakt.

Cactusvijg olie is een krachtige moisturizer die rijk is aan vitamine E en essentiële vetzuren. Deze luxe olie heeft ontstekingsremmende eigenschappen en helpt de huid te kalmeren en te genezen. Cactusvijg olie is ideaal voor het verminderen van schilfering en het verbeteren van de algehele textuur van de huid bij psoriasis.

Samen vormen deze drie natuurlijke oliën een krachtige mix die de huid hydrateert, herstelt en beschermt tegen verdere irritatie. Bij Misty Q geloven we in de kracht van de natuur om de huid te genezen en te verjongen. Daarom hebben wij het Rebuilding System ontwikkeld, een heilzame gezichtsverzorgingslijn.

Geef je huid de verlichting die het verdient!

Bekijk onze producten in de shop

pagina psoriasis Misty Q